Sóbarlang Budakeszi, Sóterápiás Kezelések a Sóházikóban

"Sóházikó" sóbarlangunk

Sóbarlang Parajdi Sóterápiával

A Sóházikó Budapesten, a Moszkva tértől autóval 15 percre (busszal 20 perc), távol a városi rossz levegőtől, szmogtól a Budai hegyekben kíváló minőségű friss levegőn alakítottuk ki, Budakeszi központjában 1500 db Parajdi sótéglából épített sóbarlangunkat. Ez a mennyiségű sótégla biztosítja, hogy már a 45 perces sóterápia alkalmával is érezhetőek a sóterápia kedvező hatásai.

Sóházikónk a sóterápiához legkedvezőbb hőmérsékleten üzemel, ez a hőmérséklet garantálja a legjobb hatásfokot. A parajdi sóterápia hatásossága már évezredek óta bizonyított. A kezelések jótékony hatása már néhány alkalom után érezhető. A Sóházikó helyiségének kialakításánál figyelembe vettük kedves vendégeink nyugalmának biztosítását is. A terápia időtartamára a sóbarlang kizárólag az Ön és családja számára biztosított, így mások nem zavarhatják meg nyugalmukat, hogy maximális kényelemben tudja élvezni a parajdi só kedvező hatásait. Igyekeztünk minden korosztály számára barátságos környezetet kialakítani.

Sóterápia a Budakeszi Sóházikóban
Parajdi sóval sóterápia a Budakeszin a Sóházikóban

A Sóházikó kialakításnál további figyelmet fordítottunk a gyermekek figyelmének lekötésére is. Sóbarlangunk kiválóan alkalmas az egészségmegőrzésre és gyógyulásra mind szülőknek és gyermekeiknek, mind mint pároknak, nyugdíjasoknak és csoportoknak. Sóbarlangunkban nagy sikernek örvendő sóhomokozó üzemel, ezzel is elősegítve az intenzívebb hatást a terápia ideje alatt. A gyerekek számára kialakított sóhomokózóban a gyerekek játszva gyógyulhatnak, erősíthetik immunrendszerüket, fejleszthetik koncentrációs képességüket. A sóhomokozó valódi Parajdi Sóbarlang sóval van feltöltve, melyet a gyermekek észrevétlenül lélegeznek be.

A Sóházikóban további lehetőségek is rendelkezésre állnak kis barátainknak: mesekönyvek, játékok, babák, autók, szinezők, stb... Sóbarlangunk levegője a városi szennyeződésektől mentesített, valamint természetes környezetet imitáló, melynek tiszta klímáját a Parajdi sóbarlang kristálysó párája biztosítja.

Ezzel a család és gyermekbarát környezettel várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján Budakeszin található Parajdi sóbarlang téglákból kialakított sóbarlangunkban.

Parajdi sóval sóterápia a Budakeszin a Sóházikóban
© 2014 Hargitai-Fehér Gabriella